CORONA

Til våre medlemmer

Per i dag pågår en stor fellesdugnad for å bevare folkehelsa i landet vårt. Det er en helt spesiell situasjon vi alle er i nå – og det aller viktigste for oss og alle rundt oss, er å ta godt vare på hverandre, og følge de råd som blir gitt og de retningslinjene som blir pålagt oss. Dette betyr at vi har stengt senteret vårt så lenge vi er pålagt.

Vi har i dag ikke estimater for de økonomiske konsekvensene dette medfører, men vi vil oppdatere dere når den operative situasjonen er tatt hånd om. Å stenge senteret er en økonomisk utfordring for oss som er avhengige av dere som trener hos oss. Vi har en helt klar målsetning om å åpne dørene igjen og ønske dere alle velkommen tilbake når vi er gjennom denne tiden. Vi håper dere vil være tålmodige i denne usikre perioden, mens vi jobber for å finne en bærekraftig løsning for oss alle.

Vi vil holde dere oppdatert her på Facebook når vi vet mer. Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på hver enkelt henvendelse vi får. Vi takker for tålmodighet, og setter stor pris på de positive tilbakemeldingene vi har fått sålangt.

Det er vemodig å se at lyset er slukket og døra er låst for første gang på nesten 12 år med full aktivitet døgnet rundt.

Vi savner dere allerede og håper vi ses om ikke lenge!
Ta godt vare på hverandre i mellomtiden.

Mvh
Teamet på Cardio24

———————————

Info i henhold til treningsavgift

Å stenge dørene på senteret er en økonomisk utfordring for oss her på Cardio24, som lever av inntekten fra den månedlige treningsavgiften dere betaler. Mange lurer på hva som skjer med betalingen når dere ikke får bruke treningssenteret.

Trekket 20.mars vil gå som normalt, da dette allerede er fakturert og sendt til bank.

Vi forstår at mange flere også er kommet i en økonomisk vanskelig situasjon i disse dager og vil slite med å betale treningsavgiften i den kommende perioden.Ta kontakt med oss på mail så skal vi hjelpe til og komme frem til en løsning her. Vi vil hjelpe så godt vi kan. Ellers vil treningsavgiften bli trukket som normalt inntil videre.

Oppsigelser i denne perioden vil løpe som normalt med en kalendermåned oppsigelsestid. Betalingen vil bli trukket som normalt, og oppsigelsesmåneden vil påløpe fra vi åpner dørene igjen.

Vi kommer med mer info fortløpende.

Mvh
Teamet på Cardio24

———————————

Vi kutter treningsavgiften med forfall 20.April

Vi har nå fått mer oversikt over den økonomiske situasjonen. Vi har må besluttet å pause avdraget med forfall 20.April for alle våre medlemmer. Vi håper at situasjonen endrer seg og at vi snart ser dere igjen på senteret.

Mvh
Teamet på Cardio24